Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig 8 - 17 óra között
Fedezze fel a rugalmas finanszírozásban rejlő előnyöket!<br /> Ismerje meg a tartós bérletet.

Fedezze fel a rugalmas finanszírozásban rejlő előnyöket!
Ismerje meg a tartós bérletet.

Tartós bérlet: dinamikus eszköz a sikeres üzleti élethez. Képzeljen el egy eszközt, ami nem csupán pénzügyi, de stratégiai előnyöket is nyújt vállalkozása számára.

Mit is jelent a tartós bérlet?

 

Az operatív lízing, vagyis tartós bérlet, egy olyan eszközfinanszírozási konstrukció, amely vállalkozásának lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben kihasználja a gépjárműveket, anélkül, hogy tulajdonjogot kellene szereznie. Nagyon leegyszerűsítve azt is mondhatjuk, hogy ha a cégünk egy autót lízingel vagy bérel egy meghatározott időre, az gyakran kevesebbe kerül, mintha megvásárolnánk azt. Mindezt úgy, hogy a tulajdonlással járó kockázat és felelősség nem minket terhel, hanem teljes egészében a lízingbe adóra hárul.

 

Hogyan működik a tartós bérlet?

 

A tartós bérlet működése rendkívül egyszerű. Ön, mint lízingbevevő, egy megállapodást köt a lízingbeadóval, az eszköz, jármű tulajdonosával. Ez a megállapodás rögzíti a lízing feltételeit, így például az időtartamot, a lízingdíjakat és a karbantartási kötelezettségeket. A lízingidőszak végén az eszköz visszakerül a lízingbeadóhoz, vagyis Önnek nem kell aggódnia az értékesítés miatt.

 

Miért éri meg tartós bérletre váltani?

 

A tartós bérlet "mérlegen kívüli" természetében van az igazi előnye. Mivel a lízingbevevő technikailag nem az eszköz tulajdonosa, így az nem szerepel a vállalat mérlegében. Ez javíthatja a pénzügyi mutatóit és vonzóbbá teheti a vállalat pénzügyi helyzetét a befektetők és hitelezők szemében is.

További előnyök, amelyeket az operatív lízing nyújt:

Kiszámítható költségek

 • Akár 0% önerő

 • Nincs árfolyamingadozás

 • Forint alapú bérleti díj

 • Hitelképesebb marad

 • Tiszta, egyenes, átlátható szerződések

 • Fix havi bérleti díj

 • Nem kell forrásait lekötni

 • Pénzügyi tőkéje szabadon marad

 • Áfa visszaigénylés

 • Kockázatmentes

 • Jelenlegi cégautóit beszámítjuk

 • Árgaranciát vállalunk a teljes futamidőre

A tartós bérlet tehát sokkal több mint egy egyszerű pénzügyi eszköz. Ez egy olyan stratégiai eszköz, amely segít optimalizálni erőforrásait, kezelni kockázatait, fenntartani működési hatékonyságát, miközben a tőkéjét nem kell lekötnie. 

Élvezze a lízingelt járművek minden előnyét, a tulajdonlással járó kötelezettségek nélkül!

 

Miért válassza a tartós bérletet?

 

Az operatív lízing révén Ön egy előre meghatározott ideig használhat egy eszközt anélkül, hogy a futamidő végén aggódnia kellene a tulajdonjog vagy az elidegenítés miatt. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a legújabb technológiák vagy prémium berendezések előnyeit, megőrizze versenyelőnyét, és felszabadítsa tőkéjét más, magas hozamú befektetésekre. Ráadásul élvezheti a rövid távú szerződések rugalmasságát, valamint azt a lehetőséget, hogy a járműveit a fejlődő vállalkozása igényei mentén frissítheti vagy cserélheti.

 

Fejlessze vállalkozását a Guruval

 

A Kocsiguru Flottánál márkafüggetlen szolgáltatási csomagokat kínálunk kiszámítható költségek mellett kis- és középvállalkozásoknak.

Autóink akár azonnal készletről is elérhetők. Egyedi igények esetén szakértő csapatunk olyan személyre szabott tartós bérleti konstrukció összeállításában is tud segíteni, amel tökéletesen illeszkedik vállalkozása elvárásaihoz.

Bízza rá céges autóinak a menedzselését egy tapasztalt csapatra, Ön pedig csak dőljön hátra és élvezze az ezzel járó előnyöket. 

Kérjen személyre szabott rugalmas cégautó bérlet ajánlatot!

Válassza ki az Önnek megfelelő konstrukciót!

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy egyedi ajánlatot küldhessünk Önnek, ingyenesen!

Írja le elképzeléseit a választott autóval kapcsolatban

Vállalkozás adatai

Személyes adatok

Flotta adatok

További információra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 4477730 telefonszámon

Kollégáink nyitvatartási időben állnak az Ön rendelkezésére.